Skip to main content

Doorlopend krediet. Flexibel lenen met uitstekende voorwaarden.

Uw gegevens invullen

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Dit helpt ons om een goede beoordeling te doen van uw aanvraag

Wij beoordelen uw aanvraag

Zodra u op de "verzenden" knop drukt ontvangen wij uw aanvraag. Deze beoordelen wij binnen enkele uren

Offerte in uw mailbox

U ontvangt van ons het voorstel dat het best past bij uw wensen. U kunt de offerte op uw gemak thuis doornemen


Voor wie is Ambtenarenkrediet

Ambtenarenkrediet is er voor iedereen die werkzaam is in de publieke sector. Dat betekent dat we er zijn voor meer dan 2 miljoen medewerkers. Ook als je partner werkzaam is in de publieke sector ben je bij Ambtenarenkrediet van harte welkom.

Waarom kiezen voor ambtenarenkrediet?

U kiest voor Ambtenarenkrediet als u graag een voordelige lening wilt. Een lening met de laagste rente van Nederland de beste voorwaarden. Zo kunt u bij Ambtenarenkrediet altijd boetevrij inlossen op uw persoonlijke lening. Wanneer u wilt en zoveel u wilt.

Wat is het voordeel van Ambtenarenkrediet?

Een vraag die we regelmatig krijgen. Waarom is Ambtenarenkrediet voordeliger dan anderen? Dat vraagt een korte uitleg.
Uit de cijfers van de banken blijkt dat ambtenaren een goede betaalmoraliteit hebben. Dit heeft een belangrijk voordeel. Een goede betaalmoralteit betekent dat de banken een minder groot risico dragen. Een lager risico kan de bank vertalen in meer winst voor de bank of… een lagere rente voor de consument.
Ambtenarenkrediet maakt zich al jaren sterk voor een lagere rente voor de consument. Dat doen we graag én met succes!

Wat kost een lening afsluiten?

Een lening aanvragen is volledig kosteloos en vrijblijvend. Er zijn geen verplichtingen. Een lening afsluiten kost u ook niets. U betaalt geen afsluitkosten of andere kosten. Eén van de voordelen van Ambtenarenkrediet.

Hypotheek aanvragen

Naast een lening kunt u bij Ambtenarenkrediet ook een hypotheek aanvragen. Ook bij een hypotheek aanvraag krijgt u van Ambtenarenkrediet eerst een vrijblijvend en gratis inventarisatiegesprek. In dit gesprek gaan wij na wat de mogelijkheden zijn. Hierbij kunnen wij de mogelijkheden onderzoeken om uw hypotheek over te sluiten of wij kunnen u helpen met het afsluiten van een nieuwe hypotheek voor uw woning.

Vrijblijvend

Een aanvraag bij Ambtenarenkrediet is altijd vrijblijvend. Een lening aanvragen verplicht u tot niets. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Kosteloos

Een lening aanvragen is niet alleen vrijblijvend, het is ook kosteloos. Een lening aanvragen schept geen verplichtingen. Het zorgt er wel voor dat u gratis en vrijblijvend een goed beeld krijgt van uw mogelijkheden.